Efektivní internetový marketing a tvorba webových stránek

V momentální situaci využívá internet více jak 6 000 000 uživatelů v České republice, znáte tedy efektivnější způsob jak oslovit co nejvíce uživatelů, kteří hledají Vaše výrobky než je internetová reklama?

Společnost ForFirst's je ambiciózní společnost v oblasti SEO Optimalizace webových stránek a tvorbou webových stránek s implementovanou SEO Optimalizací. V těchto oblastech vynikáme a díky našim zkušenostem Vám můžeme pomoci s dosažením předních pozic ve vyhledávačích jako jsou například seznam.cz, google.cz a další a přivedením většího počtu potencionálních zákazníků na Vaše webové stránky.

V dnešní době používají internet milliony lidí a to platí i pro Českou Republiku, kde jsou nejpoužívanější vyhledávače Seznam.cz (cca 55%), Google (cca 35%), zbytek uživatelů používá převážně Atlas.cz, Centrum.cz . Ale jak sami vidíte internetová reklama na Seznam.cz a Google, na které jsme se hlavně zaměřili dvěmi formami prezentace jsou u nás nejpopulárnější.

Internetový marketing

          je čím dál populárnější a dostává se na přední příčky propagace společností. V současnosti nestačí jen mít webové stránky, ale musíte se i pobít s konkurencí, která také nespí a internetová reklama začíná mít větší a větší podíl v celkové propagaci firem.

  • PPC reklama - investujete až za zrealizované vstupy, vyprofilovaných zákazníků na Vaše webové stránky z klíčových slov ve Vašem oboru, která se zadají ve vyhledávači a není zapotřebí zasáhnout do webových stránek.
  • SEO Optimalizace - úspěšná internetová reklama vychází ze správné SEO optimalizace, která se zabývá fulltextovým vyhledáváním, kde je sice zapotřebí zasáhnout do webových stránek, ale výhoda je oslovení velkého množství uživatelů internetu a velký účinek.
  • Tvorba webových stránekaby byla internetová reklama co nejúspěšnější, tak Vám vytvoříme poutavé stránky, které jsou již optimalizované takže můžete očekávat nejen pěkný vzhled, ale i velkou návštěvnost! Vyrobíme Vám jak webovou propagaci, tak i e-shop.

Tvorba úspěšných webových stránek od společnosti ForFirst's

 

Napište nám, nebo se zastavte

Kdykoli napište, nebo zavolejte a my Vás budeme obratem kontaktovat. A pokud se pro kontakt s námi nerozhodnete, tak i přesto Vám přejeme krásný den :-)

Prosím vložte Vaše jméno.
Prosím vložte Váš Email.
Prosím vložte předmět zprávy.
Prosím vložte Vaši zprávu.

Zavolejte
Pavel Rýgl:
+420 728 509 697
Martin Rakošan:
+420 608 382 109
Vladimír Kohut:
+420 777 704 417

Napište
info@ppc-seo.cz

Navštivte nás
For first’s
Františka Formana 251/13
Ostrava - Dubina
700 30

mac For First's